PR of Sweden

"Jag är på jakt efter PR-jobb/praktikplats!" Tipsa PR of Sweden om att du är en het kandidat på jakt efter nya utmaningar!

PR är ju ganska stressigt och det går aldrig att vara säker på något alls förrän alldeles i sista sekunden - om ens då. Ändå måste PR vara en av de roligaste yrkena man kan ha! Men samtidigt kan det vara svårt att få in en fot, i synnerhet om du inte känner någon som redan jobbar där du vill jobba. Så om du är en hungrig talang, tveka inte att ge dig till känna i den här tråden!

Visningar: 3051

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

 

Jag är en hungrig talang som mer än gärna vill få in den där foten!

Hej.

 

Jag har en magister i marknadsföring och kommunikation och har haft praktik på PR-byrån Re:Public Relations och har nu praktik på Svenska Designinstitutet där jag gör PR arbete, kommunikation och marknadsföring.

Nu letar jag efter ett heltidsjobb inom PR/kommunikation och tar gladeligen emot tips!

 

Med vänliga hälsningar

Sandra Kastås

Hej,

Just nu är jag inne på sista läsåret som student på Media & Kommunikationsprogrammet på Halmstad Högskola och ska under våren ha praktik. Jag får gärna in en, förhoppningsvis till och med två, fötter i branschen. Jag är så klart superintresserd av allt som rör praktikplatser.

 

Vänliga Hälsningar
Alexander Ellingsen 

Hej,

Jag avslutade nu i juni mina studier vid vid Mittuniversitetet och informations och Pr programmet. Under min sista termin var jag assisterande projektledare för Communicare som utbildningen arrangerar årligen och som kanske några av er har varit på. Just nu gör jag praktik på Star PR group för att få mer erfarenhet inom branschen. 

Jag skulle absolut vilja ge mig tillkänna som en hungrig talang. Dessutom skulle jag bli jätteglad om jag fick lite fler kontakter inom branschen. Jag söker just nu ett arbete som jag kan starta direkt efter denna praktikperiod. Så hör gärna av dig om du vill veta mer om vem jag är och vad jag kan.

 

Vänligen

Joel Rankila 

Här är jag och jag är på jakt efter ett PR-jobb! Jag har 1 års erfarenhet från att ha arbetat hos Edelman PR. En kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning mot  digital mediedesign. 

Kontakta mig så skickar jag gärna mitt cv. Jag är intresserad av alla tips jag kan få!

 

Med Vänliga Hälsningar

Anna

Hej!
Tjej med magisterexamen inom förlagsvetenskap samt kandidat examen från kulturvetarlinjen som väldigt gärna vill komma vidare samt lära sig mer om medie branschen, PR, marknadsföring och design söker praktikplats. Har arbetspraktik beviljad från arbetsförmedlingen. Hjälp mig att få in en fot!

Jag söker praktikplats för våren!

Jag studerar på Berghs och är ivrig att få pröva och visa mina nya kunskaper. Ambition, ha roligt, transparens, lite klurighet och genomslagskraft är min grej, kort sammanfattat.

 

Läs mer om mig på: 

http://berghs.se/studenter/anna_kjellander

 

//Anna Kjellander

Efter studier och praktikplatser och lite arbete har jag frilansat inom kommunikation och PR, främst då via digitala kanaler. Jag har då arbetat med kunder inom skola, kultur och mode/sport. Nu söker jag dock i första hand en anställning. Jag gillar att köra frilans, men det är alltid ovisst. Dessutom saknar jag arbetskamrater något kopiöst. Folk att bolla idéer med. 

 

Här är en kort presentation gällande mig: http://prezi.com/4se6gm4nmvef/det-har-ar-jag/

Mer info: joakimlindstrom.wordpress.com/

LinkedIn

@joakimlindstrom

Hallå,

 

Karriärsmedveten tjej söker halvgalen arbetsplats med varierade arbetsuppgifter. Gillar högt tempo och samhörighetskänsla på arbetsplatsen. Är för övrigt intresserad av sociala medier, event, varumärkesbyggande och PR i allmänhet. Vill självfallet lära mig ALLT om branschen.

En bra praktikplats är en som vill lära praktikanten så mycket som möjlighet och som skapar möjligheter för lärande. Självklart uppskattas känslan av att få vara en i gänget och ett ökat ansvar för varje vecka.

Min praktik är till våren 2012, närmare bestämt från den 16 januari till den 23 mars!

 

Låter jag som en utmärkt kandidat till er arbetsplats är det bara att ringa eller mejla så skickar jag genast mitt CV!

 

 

/Elin Wiberg Lif

073 8164791

elinwiberglif@hotmail.se


Våren 2011 tog jag en kandidatexamen i PR och kommunikationsvetenskap vid Örebro universitet. Som avslutning på min utbildning gjorde jag praktik på EuroMaint Industry  Där deltog jag i det dagliga arbetet och skapade nytt material till hemsida, säljunderlag och kundbrev. Det innebar bearbetning av text, layout och fotografering av produkter och verkstadsmiljö.

Praktiken resulterade i en visstidsanställning på EuroMaint Industry som kommunikatör. Min framtid på EuroMaint är dock osäker då det precis skett ett ägarbyte och min anställning går för tilfället ut 2011-12-02. Därför är jag nu på jakt efter en ny yrkesroll att växa i.

 

Det går bra att kontakta mig för ett komplett CV eller för att ställa frågor.

 

Med vänliga hälsningar Max Lindberg

Hej Sophia, skicka gärna ditt cv till mig: karin.larsson@rppr.se

RSS

© 2015   Skapad av Jerry Silfwer // Doktor Spinn.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

test